Home page | Sitemap

Apple TV

Apple TV ... met het beste HD-materiaal

Via de nieuwe Apple TV met 1080p HD heb je op je breedbeeldtelevisie toegang tot het beste materiaal: films, sport, je muziek en foto's en meer. Het is zelfs mogelijk om het materiaal op je iOS-apparaten via AirPlay direct op je tv weer te geven. En het mooiste van alles: Apple TV kost slechts € 109.

Klein. Krachtig. Zuinig.
Apple TV is stil, energiezuinig en zo klein dat 'ie in je hand past. Je kunt 'm dan ook makkelijk kwijt in je tv-meubel of in een andere kast. En gebruik je 'm niet omdat je even genoeg hebt van alle drama en romantiek, dan verbruikt Apple TV minder stroom dan een nachtlampje. Met de meegeleverde Apple Remote hoef je zelfs niet meer van de bank af te komen.

Gemakkelijke installatie.
De installatie van Apple TV heb je in een handomdraai voor elkaar. Je steekt de stekker in het stopcontact en sluit Apple TV vervolgens met een HDMI-kabel (afzonderlijk verkrijgbaar) aan op je breedbeeld-tv. Aangezien alles draadloos via je Wi-Fi-netwerk naar Apple TV wordt gestreamd, heb je verder niets nodig. Al zou een zak chips niet verkeerd zijn.

Geef je iPad, iPhone of iPod touch extra zendtijd.
Met AirPlay kun je het materiaal op je iPhone, iPad

en iPod touch via Apple TV draadloos streamen naar je breedbeeldtelevisie.1 Als je dus een film wilt zien die op een van je mobiele apparaten staat, hoef je die niet nog een keer te huren om 'm op het grootste scherm in je huis te bekijken. Je kunt ook homevideo's, foto's of filmpjes van websites en voor AirPlay geschikte apps streamen. En dankzij de synchrone AirPlay-weergave kun je het scherm van je iPad of iPhone 4S op je HD-tv weergeven.2 Elke beweging is dus op het grote scherm te zien. Ideaal voor als je je vrienden wilt laten zien hoe vingervlug je bent in een bepaalde game.

Fotostream.
Alle foto's van je zomervakantie of een feest uploaden is een karweitje van niks. Letterlijk. Met Fotostream in iCloud verschijnen je duizend meest recente foto's namelijk automatisch op al je apparaten, inclusief Apple TV, op welk apparaat ze ook genomen zijn. Je hoeft niet te synchroniseren en niets te versturen. Je foto's zijn direct te zien op je HD-tv, dus iedereen in de kamer kan meegenieten.

Eric Hons | Burg. Bollenstraat 64-74 | B-3500 Hasselt | T +32(11)226667 | F +32(11)232118
M +32(475)273257 |
E-mail | lifestylecenterhasselt.blogspot.com | www.lifestylecenterhasselt.be
Open: maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 14:00 tot 18:00u.

Webmaster: UP-TO-DATE WebDesign by Ivan Jans | Lifestyle Center Hasselt© | Last update 4/02/2017