De Bose SoundLink® Mini Bluetooth® speaker voor slechts €199,-

Geniet overal en altijd van uw favoriete muziek, ook onderweg. De Bose SoundLink® Mini Bluetooth® speaker biedt een vol, natuurlijk geluid uit een ultracompacte luidspreker die in de palm van je hand past.

Met de Bose SoundLink® Mini maakt u draadloos verbinding met uw smartphone, tablet of ander Bluetooth® apparaat, zodat u overal en altijd direct naar uw muziek luistert, video’s kijkt of games speelt.
  • Geavanceerde audioprestaties zorgen voor een full-range luisterervaring
  • De meest compacte mobiele luidspreker van Bose® neemt u overal mee naar toe
  • Maakt draadloos verbinding met uw Bluetooth®-apparaat
  • Oplaadbare accu met een speelduur tot 7 uur


Plays where you play
De SoundLink® Mini speaker is zo klein en licht (slechts 670 gram) dat hij gemakkelijk in uw tas past. Dankzij het lage zwaartepunt kunt u de SoundLink® Mini vrijwel overal neerzetten, zonder dat er kans op omvallen bestaat.


Grootse prestaties, klein formaat
Wellicht verwacht u dit rijke geluid niet van een dergelijk kleine luidspreker, maar de SoundLink® Mini speaker is iets geheel nieuws. De prestaties hoeven niet te worden opgeofferd aan draagbaarheid. De combinatie van onze technologieën en een innovatieve driverconfiguratie zorgt voor een full-range geluid met diepe, lage tonen in een ultracompacte behuizing. Jouw muziek, waar je ook bent.


Eenvoudige bediening, elegant ontwerp
De SoundLink® Mini speaker is ontworpen met het oog op eenvoud en compact formaat. De aluminium behuizing, die uit één deel bestaat, is even oogstrelend als duurzaam. De luidspreker is voorzien van knoppen voor in- en uitschakelen en de volumeregeling. Alle andere functies bedient u vanaf uw Bluetooth®-apparaat.


Meer functies
  • Het laadstation laadt de accu op en dient als handige houder voor uw luidspreker, waarin het afspelen tijdens het opladen gewoon doorgaat
  • De wandlader kan op de houder of rechtstreeks op de luidspreker worden aangesloten
  • Op de aux-poort kunt u andere audiobronnen aansluiten, zoals een mp3-speler
  • Via de usb-poort kunt u met software-updates zorgen voor blijvende compatibiliteit metBluetooth®-apparaten
  • Soft covers in blauw, groen of oranje zijn apart verkrijgbaar.

Ook interessant voor u

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker