Nieuw: Bose Wave® SoundTouch™ Portable Wi-Fi® music system

Cd's. FM/AM-radio. En de oneindig grote wereld van gestreamde muziek - miljoenen nummers en duizenden internetradiozenders. Geniet van uw muziek met het rijke, kamervullende geluid van het Wave® SoundTouch™ music system. Dit kleine, veelzijdige eendelige systeem plaatst u waar u maar muziek wilt luisteren - woonkamer, keuken, slaapkamer.

Een wifinetwerk is alles wat u nodig hebt. In een paar snelle stappen is uw muziek beschikbaar met één druk op de knop op de bijgeleverde afstandsbediening.
  • Levensecht, kamervullend geluid voor FM/AM-radio, cd's, streaming en opgeslagen muziek
  • Uw bestaande wifinetwerk is alles wat u nodig hebt
  • De waveguideluidspreker-technologie levert diep, hoogwaardig geluid
  • Gratis SoundTouch™ app voor uw computer, smartphone of tablet
  • Twee onafhankelijke wekkers voor het instellen van verschillende wektijden

Gratis SoundTouch™ app
Met de SoundTouch™ app hebt u volledige controle over de muziek op uw systeem. Sleep via de app muziekbronnen - een favoriete internetradiozender of een afspeellijst - naar uw zes voorinstellingen. Nu kunt u ze met één druk op de knop afspelen. Wilt u naast uw voorinstellingen naar andere muziek luisteren, gebruik dan de app op uw computer, smartphone of tablet om andere muziek op te zoeken. Blader door de online muziekwereld of uw eigen muziekbibliotheek om uw gewenste sound te vinden. En wanneer u meer dan één SoundTouch™ system in huis hebt, kunt u de app gebruiken om in elke ruimte dezelfde of juist andere muziek af te spelen.

Gemaakt voor audio in meerdere kamers
Als u echt van muziek houdt, dan wilt u het door uw huis laten stromen. Daarom is er een SoundTouch™ system voor elke ruimte in huis - van kleine en draagbare luidsprekers tot home cinema. Begin met een willekeurig SoundTouch™ system en voeg andere systemen toe wanneer u maar wilt. Deze systemen creëren samen een luisterervaring in meerdere kamers. U kunt in elke ruimte en zelfs buiten dezelfde of juist andere muziek afspelen.

Prestaties die u raken
Het SoundTouch™ Portable system is uitgerust met gepatenteerde dubbele overstaande passieve radiatoren en vier platte drivers voor helderder, voller geluid dan u zou verwachten van een systeem van dit formaat. Door een oplaadbare lithium-ionaccu kunt u urenlang van uw muziek genieten. Neem het systeem eenvoudig mee naar andere vertrekken en geniet van uw muziek in hoge geluidskwaliteit.

Meer functies
  • Oled-display geeft informatie over bron en nummer/zender, zodat u niet op uw smartphone of tablet hoeft te kijken
  • Infraroodafstandsbediening voor het kiezen van voorinstellingen, volume en de functies afspelen/pauze/volgende
  • Aux-ingang voor het aansluiten van andere audiobronnen; dit maakt het systeem veelzijdiger
  • Usb-poort voor aansluiting op computer, bijvoorbeeld voor instructies voor het instellen van de gratis SoundTouch™ app

Ook interessant voor u

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker