In de kijker: TV Loewe Reference ID

Perfecte synergie van design, beeld en geluid.

De Reference ID heeft zijn buitengewone weergavekwaliteit in de eerste plaats te danken aan de krachtige, witte LED-achtergrondverlichting dat elk beeld harmoniseert en de kleuren perfect tot uiting brengt. In de tweede plaats beschikt de Loewe Reference ID over een hoogwaardig contrastfilterscherm, geproduceerd door een gerenommeerde Duitse glasfabrikant. Het precisieglas zorgt voor een optimale contrastwerking en reflecties worden zichtbaar verminderd. Natuurlijk zijn ook de beeldwaarden (contrast, helderheid, verzadiging) van de Loewe Reference ID perfect ingesteld - zo ervaart u elke scène steeds met de meest intense kleuren. - DOWNLOAD CATALOGUS

Het scherpste beeld. Altijd.

Zelfs de snelste beelden worden met de Loewe Reference ID natuurlijk weergegeven. Dit dankt hij aan het exclusieve Full-HD-panel en de bijzonder hoge beeldherhalingsfrequentie van 400 Hz – de beste combinatie voor een optimale weergave van sportuitzendingen en razendsnelle scènes in actiefilms.


Meesleepend home cinema-geluid.

Ongezien bij geïntegreerde luidsprekers in televisieland: een totaal muziekvermogen van 160 watt produceert een maximale geluidsdruk van 102 dB.


Perfecte thuisbioscoop. Perfect afgesteld.

De Loewe Reference ID Speakers zijn apart verkrijgbaar. Ze zorgen voor een extra uitbreiding op het toch al bijzonder rijke geluidsspectrum. De tweeters van uiterst torsievrij keramiek garanderen tot 40.000 Hz glashelder, dynamisch geluid. De D’Appolito-opstelling van de zes luidsprekers zorgt voor een buitengewoon aangenaam en transparant geluidsbeeld. Aangevuld met de Loewe Subwoofer 800 zijn de Reference ID Speakers hét neusje van de zalm voor een uniek Home Cinema-systeem.


Eén menu – alle media.

Aantrekkelijke vormgeving, eenvoudige navigatie en een aanpasbaar beginscherm waarop u tv-zenders, muziek, internetapplicaties en nog veel meer kunt opslaan – de Loewe Assist Media is uw controlecentrum voor het beste home entertainment.Geïntegreerde recorder: 1 terabyte. 450 uur film.

Ruimte te over op de geïntegreerde harddiskrecorder waarop u met een simpele druk op de knop een programma kunt opslaan of opnemen. Als u de uitzending live opneemt, kunt u dankzij Dual Channel tegelijkertijd naar een andere tv-zender kijken.


Altijd up-to-date.

Met de Loewe Reference ID geniet u van perfect home entertainment – nu en in de toekomst. De gratis Loewe MediaUpdate zorgt er immers voor dat de software van de Loewe Reference ID altijd up-to-date is. Dankzij de actualiseringsfunctie via internet krijgt u steeds weer nieuwe features aangeboden (bijvoorbeeld bij de menubesturing van de Loewe Assist Media). Natuurlijk zijn ook alle gangbare receivers voor de huidige en toekomstige tv-ontvangst geïntegreerd: DVB-T/-C/-S/-T2/-S2, SD/HD/3D-tv-receivers en twee CI+ slots.

Beleef het live. Maak nu een afspraak.

Ervaar de Loewe Reference ID nu live bij uw vakleverancier. Klik op "Afspraak maken", vul het contactformulier in en voor u het weet heeft u een afspraak voor een exclusief adviesgesprek.

Ook interessant voor u

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker