In de kijker: TV Loewe Reference UHD

Loewe Reference: een kunstwerk op het vlak van design en geluid.
De nieuwe Loewe Reference is een hoogstaande smart TV die het verschil maakt met zijn perfecte beeldkwaliteit en uitmuntende geluid. Het toestel is gemaakt van de allerbeste materialen - van de aluminium rand die het scherm als een mooi kunstwerk inlijst tot het perfecte anti-reflecterende contrastfilterscherm en de stoffen luidsprekerroosters.
 • Glashelder Ultra HD-beeld
 • Prachtig geluid met een ingebouwde soundbar en een perfecte systeemintegratie
 • Ingebouwde Dolby Digital en DTS 5.1 AV meerkanaalsdecoder
 • Tijdloos design met topmaterialen
 • Gebruiksgemak dankzij ingebouwde harde schijf
 • Audiostreaming via bluetooth • Adembenemend beeld.

  Naar aloude gewoonte biedt de nieuwe Reference een adembenemende beeldkwaliteit. U kunt op het Ultra HD-scherm ook beelden bekijken die op een USB-stick, uw thuisnetwerk of het internet staan – en dat in een glasheldere kwaliteit. De zeer geavanceerde interfaces (HDMI 2.0, HDCP 2.2 en HEVC) halen content met een ultrahoge resolutie van externe bronnen zoals de Loewe BluTechVision 3D-blu-rayspeler. Bovendien staat de geavanceerde super-scalingtechnologie van Loewe garant voor een nog betere kijkervaring, zelfs bij Full HD-beelden. Dankzij Loewe geniet u van een erg natuurgetrouw beeld met rijke details en levendige, frisse kleuren. De nieuwe Loewe Reference is ook uitgerust met 3D-technologie. Als optie zijn 3D-brillen verkrijgbaar.
  Altijd up-to-date.

  Met de Loewe Reference UHD geniet u van perfect home entertainment – nu en in de toekomst. De gratis Loewe Media Update zorgt er immers voor dat de software van de Loewe Reference UHD altijd up-to-date is. Dankzij de actualiseringsfunctie via internet krijgt u steeds weer nieuwe features aangeboden (bijvoorbeeld bij de menubesturing van de Loewe Assist Media). Natuurlijk zijn ook alle gangbare receivers voor de huidige en toekomstige tv-ontvangst ge├»ntegreerd: DVB-T/-C/-S/-T2/-S2, SD/HD/3D-tv-receivers en twee CI+ slots.

  Beleef het live. Maak nu een afspraak.

  Ervaar de Loewe Reference UHD nu live bij uw vakleverancier. Klik op "Afspraak maken", vul het contactformulier in en voor u het weet heeft u een afspraak voor een exclusief adviesgesprek.

  Ook interessant voor u

  Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

  In de kijker