ArtSound

ZOALS HET THUIS KLINKT, KLINKT HET NERGENS

Het is een ongeschreven wet die liefhebbers van hifimateriaal graag beamen: luidsprekers moeten in de eerste plaats onopvallend zijn. Ze dienen om muziek ten volle weer te geven, zonder vervormingen en zonder dat de luidspreker zelf op de voorgrond treedt. Een luidspreker met een stevige en pittige sound kan je soms misleiden: in eerste instantie krijg je een waw-gevoel. Maar na een poosje zijn je oren er op uitgeluisterd en snak je naar degelijk en relaxed luisterplezier.

Een op en top Belgisch merk van inbouwluidsprekers en audioverdeelsystemen. Het productgamma staat garant voor onberispelijke kwaliteit en fraai design.

Hoe je 't ook draait of keert, inbouwluidsprekers moeten vooral je oren strelen zonder dat je ogen het merken. Je kiest voor een inbouwluidspreker om die zo onopvallend mogelijk te integreren in het interieur. Enkel de voorzijde blijft zichtbaar. Je kan die voorzijde (frame en grille) gemakkelijk overschilderen, zodat ze een worden met de muur of het plafond. Daarnaast zijn er voor heel wat modellen zwarte grilles beschikbaar, zoals als optie aangeduid bij de luidsprekers.

Ook interessant voor u

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker