Bose ADAPTIQ


HET SYSTEEM DIENT ZICH AAN TE PASSEN AAN U

Eèn van de meest belangrijke aspecten van uw home entertainement systeem, is de kamer waarin het zich bevindt! Denk eens aan de grootte, de vorm, de meubels en, het belangrijkste, waar u zit en waar de luidsprekers zich bevinden. Dit alles heeft een groot effect op uw geluidskwaliteit.

Bose ® heeft het ADAPTiQ™ Audio Calibration System ontwikkeld om het geluid af te stellen van uw Lifestyle® 35 of 28 Home Entertainement System in uw kamer. Want het is uw kamer, en het systeem dient zich aan te passen aan u, en niet andersom!

Hoe werkt het ADAPTiQ™ Systeem?

Het systeem analyseert welke effect uw kamer heeft op het geluid, en automatisch past zij zich aan (dankzij speciale Bose software) tot een optimale geluidskwaliteit. Het hele proces neemt slechts 10 minuutjes in beslag, mede dankzij een zeer gebruiksvriendelijke handleiding.

En wat als er iets verandert in de kamer?

Wanneer u uw speakers verhuist, of uw kamer helemaal verandert, of wanneer u uw systeem verhuist naar een andere kamer, herhaalt u gewoon het hele proces en in 10 minuutjes bent u weer optimaal bediend.

Ook interessant voor u

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker