Bose F1 Model 8012 Flexible Array


De Bose® F1 Model 812 Flexibel Array luidspreker is de eerste gemotoriseerde draagbare luidspreker waarmee u de verticale dekking patroon kunt controleren.

Gewoon de matrix in positie duwen of trekken om "Straight", "C", "J" of "Reverse J" dekking patronen te creëren. En zodra set klaar staat, zal het systeem automatisch de EQ regelen om een ​​optimale toonbalans voor elke dekking patroon te behouden. Dus of je speelt op de vloer, op een podium, of wordt geconfronteerd met stoelen of tribunes, kunt u nu uw PA aan de ruimte aanpassen.Voor een uitgebreid basgeluid, heeft Bose de F1 subwoofer packs met de kracht van een grotere bass box in een meer compact ontwerp dat makkelijker te vervoeren is en past in een auto. Een montage standaard voor de luidspreker is geïntegreerd recht in het lichaam van de subwoofer, zodat je altijd weet waar het is, waardoor de setup snel en gemakkelijk kan gebeuren. De stand zorgt er zelfs voor dat de kabels netjes verborgen blijven.

De luidspreker en de subwoofer hebben elk 1000 watt vermogen, zodat je vrijwel elke locatie kan vullen met geluid.

De luidspreker en de subwoofer beschikken over strategisch geplaatste handgrepen voor gemakkelijk transport en zijn zeer duurzaam. Verder zijn de lichtgewicht behuizingen van composiet om ervoor te zorgen dat u nog gemakkelijker kan transporteren en u jarenlang kunt rekenen op de betrouwbaarheid van Bose.

Voor de eerste keer, kunt u met de F1-model 812 Luidspreker de sound richten naar waar het nodig is. Dus ongeacht waar u wenst op te treden, u kan rekenen op uw PA voor een optimale presentatie.


Ook interessant voor u

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker