Bose L1 Model 1S


De Bose L1 Model 1S en B2 Bass werd ontwikkeld met als doel het publiek dezelfde klankervaring te bezorgen als de muzikant.

De set dient eigenlijk om opgesteld te worden als monitor voor de uitvoerder, naar het publiek gericht. Dit heeft twee voordelen. Enerzijds ervaart de luisteraar het klankbeeld op een geheel vernieuwende manier, waarbij de klank precies uit de richting van instrument of stem vanaf het podium komt, in plaats van uit de speakers links en rechts in de zaal. Anderzijds zorgt deze manier van werken voor een enorm interessant en efficiĆ«nt kostenplaatje met weinig tijdverlies: geen nood aan extra monitors, kabels, etc.

Een volledig systeem bestaande uit de power stand, de array module met twaalf speakers, de extension unit, de B2 bass module, powerkabel en kort speakonkabeltje voor de verbinding tussen sub en amp. Daarbij niet te vergeten alle transporthoezen, allen voorzien van duidelijk Bose-logo. Dit alles kost je volgens de adviesprijzen welgeteld €1999, BTW inclusief.

Alles wat de merknaam Bose meestal oproept, vinden we in deze set terug. En dat is doorgaans heel positief. Wat ik alleszins zal onthouden uit deze test: kwaliteit, een zeer professioneel gevoel, een origineel concept dat duidelijk maakt dat ‘the original’ toch echt wel heel sterk uit de hoek komt, een goed uitgewogen klankbeeld, meegeleverde draagtassen en hoezen en vooral ook een duurzaam product waar je veel plezier aan zal beleven. En dan de prijs… Eigenlijk verdient die ook een bijkomende vermelding. Bron: http://www.meetmusic.com/


Ook interessant voor u

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker