Bose Soundlink Bluetooth


JOUW MUZIEK. BRENG DIE TOT LEVEN.

Als muziek je inspireert, moet je echt de SoundLink® Colour Bluetooth® speaker eens horen. Die speelt je favoriete muziek op je favoriete Bluetooth®-apparaat hardop af in volle, heldere audio, waar je ook bent. Hij is klein, duurzaam en eenvoudig in gebruik. En voor elke stijl is er wel een kleur.
BOSE® SOUNDLINK® COLOUR BLUETOOTH® SPEAKER

De SoundLink® Colour speaker heeft een bereik van ongeveer 9 m, waardoor je zonder kabels volop van je muziek kunt genieten. Hij kan worden gekoppeld met een smartphone, tablet of ander Bluetooth®-apparaat. Gesproken instructies maken de Bluetooth®-koppeling makkelijker dan ooit. En de laatste acht apparaten staan in het geheugen van de luidspreker, zodat opnieuw koppelen nog eenvoudiger is.
De luidspreker kan verbinding maken met twee Bluetooth®-apparaten tegelijk, zodat je snel kunt overschakelen. Zodra het eerste apparaat stopt, kan het tweede beginnen.

Neem je muziek met je mee


Met de SoundLink® Colour speaker kun je naar muziek luisteren waar je ook bent en wat je ook doet. Hij is compact en licht genoeg (0,5 kg) om mee te nemen, zelfs als je maar weinig mee wilt nemen. De luidspreker is ontworpen voor gebruiksgemak. Hij heeft een aan/uit-knop, volumeregelaar en bronknoppen. Andere functies bedien je met je Bluetooth®-apparaat.
De oplaadbare lithium-ionaccu zorgt voor een speelduur tot wel 8 uur. Opladen kan via het stopcontact of met de meeste usb-voedingsbronnen.

Prestaties vol inspiratie

Laat je niet voor de gek houden door het formaat van de SoundLink® Colour speaker. Hij is misschien compact, maar de luisterervaring is er niet minder om. De door Bose ontwikkelde technologieĆ«n en het unieke design zorgen voor helder, evenwichtig geluid met vol bereik.

Ook interessant voor u

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker