Bose Videowave entertainment SystemHet VideoWave®-systeem combineert geluid en beeld als nooit te voren en zorgt voor een bioscoopervaring uit onzichtbare luidsprekers die zijn geïntegreerd in een hd-scherm. Maar het systeem biedt meer. Met dit geïntegreerde systeem hebt u nooit meer last van een kamer vol apparatuur, een wirwar aan kabels of ingewikkelde installaties. En dankzij de innovaties voor gebruiksgemak is dit ons eenvoudigste systeem ooit. Bij Bose Lifestyle Center Hasselt vindt u de Videowave Bose 55 inched en de Videowave Bose 45 inched.

Krachtige geluidseffecten en diepe lage tonen
Onze bekroonde waveguideluidspreker-technologie is geïntegreerd in het beeldscherm voor rijke diepe tonen en meeslepende geluidseffecten. Onmiskenbare impact, zonder extra luidspreker of subwoofer.

Breed en ruimtelijk geluidsveld
Geniet van akoestische nuances en ruimtelijke weergave buiten het scherm en op plaatsen waar zich geen luidsprekers bevinden. Mogelijk gemaakt door onze exclusieve Phaseguide®- en arraytechnologieën.

Veelzijdig gebruiksgemak
De innovatieve, geïntegreerde technologieën zorgen ervoor dat u niet urenlang bezig bent om kabels te trekken en de luidsprekers op de juiste plek te zetten. Al uw bronnen, zoals uw Blu-ray Disc™-speler, kabelontvanger en gameconsole, sluit u aan op één console die u uit het zicht kunt plaatsen. Geen overvolle kamer en geen verwarring. En dankzij ons intelligente integratiesysteem Unify®, waarmee u nu en in de toekomst eenvoudig home cinema-bronnen kunt toevoegen, hebt u slechts één afstandsbediening nodig om alles van uw harddiskrecorder tot uw iPod® te bedienen.Ook interessant voor u

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker