Loewe Reference UHDLOEWE REFERENCE: KUNSTWERK OP HET VLAK VAN DESIGN

Kronach. – De nieuwe Loewe Reference is een hoogstaande smart TV die het verschil maakt met zijn perfecte beeldkwaliteit en uitmuntende geluid. Het toestel is gemaakt van de allerbeste materialen - van de aluminium rand die het scherm als een mooi kunstwerk inlijst tot het perfecte antireflecterende contrastfilterscherm en de stoffen luidsprekerroosters.

Perfect geluid - De slimme home-entertainmentoplossingen van Loewe laten al uw zintuigen meegenieten. De nieuwe Loewe Reference maakt indruk met zijn uitstekende geluidsprestaties, ook al is het toestel bijzonder slank. Het hoogwaardige naar voren gerichte stereogeluidsconcept levert een muziekvermogen van 2 x 60 watt op basis van het basreflexprincipe. De intelligente luidspreker creëert een indrukwekkende, levensechte geluidservaring en haalt daarbij een niveau dat doorgaans alleen mogelijk is met een extra soundbar. In combinatie met de geavanceerde software van Loewe laten de vooraan en de achteraan opgestelde luidsprekers in de ingebouwde soundbar een uitstekend virtueel 3D-geluid horen. Zonder dat u daarvoor extra externe luidsprekers nodig hebt. Uiteraard is de nieuwe Loewe Reference ook compatibel met grote surroundsoundsystemen. De ingebouwde 5.1 AV meerkanaalsdecoder ondersteunt Dolby Digital en DTS, en dankzij de digitale audiolinkinterface kunt u een homecinemasysteem van Loewe (van 2.1 tot 5.1) rechtstreeks aansluiten op de tv. Zo geniet u met gemak van een verbluffende surround sound. In die opstelling wordt het televisietoestel de middelste luidspreker in een harmonieus samengesteld systeem dat uitblinkt op het vlak van design, kwaliteit en technologie. De elegante, verwisselbare stoffen luidsprekerroosters bieden een hoge akoestische doordringbaarheid en voorkomen zo dat het geluid vervormt. Dankzij deze oplossing wordt elke woonkamer op fantastische wijze een perfect geïntegreerde homecinema. Een systeem dat niet alleen garant staat voor een uitstekende geluidskwaliteit, maar ook bijzonder gebruiksvriendelijk is.


Adembenemend beeld
Naar aloude gewoonte biedt de nieuwe Reference een adembenemende beeldkwaliteit. U kunt op het Ultra HD-scherm ook beelden bekijken die op een USB-stick, uw thuisnetwerk of het internet staan – en dat in een glasheldere kwaliteit. De zeer geavanceerde interfaces (HDMI 2.0, HDCP 2.2 en HEVC) halen content met een ultrahoge resolutie van externe bronnen zoals de Loewe BluTechVision 3D-blu-rayspeler. Bovendien staat de geavanceerde super-scalingtechnologie van Loewe garant voor een nog betere kijkervaring, zelfs bij Full HD-beelden. Dankzij Loewe geniet u van een erg natuurgetrouw beeld met rijke details en levendige, frisse kleuren. De nieuwe Loewe Reference is ook uitgerust met 3D-technologie. Als optie zijn 3D-brillen verkrijgbaar.

Verbonden zoals het hoort

Bekijk een programma op één kanaal, volg intussen een ander op een tweede kanaal in de picture-in-picturemodus en neem ook nog eens een derde programma op de ingebouwde harde schijf op. Dit is een unieke functie op de nieuwe hoogstaande televisietoestellen van Loewe. En u hoeft zelfs niet thuis te blijven om alles onder controle te houden. Met Loewe Mobile Recording plant u opnames namelijk heel eenvoudig en intuïtief. Het enige wat u hiervoor nodig hebt, is uw smartphone en de Loewe Smart Assist-app voor Android en iOS. De ideale oplossing als uw vergadering uitloopt en u te laat thuis zult zijn om de avondfilm live te bekijken. Dankzij de elektronische televisiegids van Loewe (te raadplegen op uw televisietoestel en in de app van Loewe) plant u via een intuïtieve interface opnamen op de ingebouwde harde schijf. De harde schijf beschikt over een bijna onbegrensde capaciteit (1 terabyte). U kunt dus tal van programma’s opslaan en archiveren, zelfs in hoge resolutie. De harde schijf doet ook dienst als een videoserver die toegankelijk is vanaf andere televisietoestellen van Loewe in uw thuisnetwerk (DR+ Streaming). Bovendien kunt u een programma pauzeren en het vervolg daarna zonder onderbreking in een andere kamer verder bekijken (DR+ Follow-Me). Het programma volgt dus echt de kijker.


Loewe Smart tv2move
Met Loewe Smart tv2move stuurt u het televisieprogramma dat u op dat moment bekijkt - of zelfs een programma op een ander kanaal - met één druk op een knop door naar uw tablet of smartphone. Zo kunt u het programma gewoon met u ‘meenemen’. Op die manier mist u geen enkele spannende scène, zelfs niet als u even weg moet.
De Digital Media Renderer-functie (‘Send to TV’) stuurt dan weer uw favoriete filmpjes, foto’s of muziek van een tablet of een smartphone naar het grote scherm. Zo beleeft u nog meer plezier aan de moderne mediatechnologie.

Audiostreaming via bluetooth

De Loewe Reference laat u kennismaken met een compleet nieuwe dimensie in muziekplezier. Met de ingebouwde bluetoothmodule streamt u snel en eenvoudig uw favoriete nummers rechtstreeks vanaf een smartphone of een tablet, waarna u ze kunt beluisteren via de ingebouwde soundbar of een extern geluidsysteem dat op uw televisietoestel aangesloten is. Op die manier kunt u niet alleen mp3-bestanden, maar ook gestreamde muziek vanaf uw smartphone of tablet afspelen. Het enige wat u moet doen, is uw slimme apparaat op uw televisietoestel aansluiten en uw afspeellijst opstarten. Daarna is het puur genieten.

Intuïtief bedieningssysteem

Doordat al deze functies ingebouwd zijn in het televisietoestel, kunt u het volledige systeem met slechts één afstandsbediening naar uw hand zetten. Het nieuwe Loewe Assist Media 2015 bedieningssysteem is voortaan intuïtiever dan ooit. Het werkt met logische grafische elementen en beschikt zelfs over een optie waarmee u de gebruiksgeschiedenis kunt bekijken (‘laatst bekeken’). De nieuwe Loewe Reference is een authentieke smart TV en biedt daardoor toegang tot een bijna onbeperkte rijkdom van content en apps. Een drievoudige tuner, een dubbelkanaalsysteem, een ingebouwde netwerkinterface en een krachtige WLAN-module vormen de technologische basis van al deze mogelijkheden. Dankzij Assist Media 2015 hebt u de interessantste content altijd binnen handbereik - ongeacht of die afkomstig is van onlinebronnen, de mediabibliotheken van kanalen of uw eigen thuisnetwerk. Bovendien is alles afgestemd op uw specifieke voorkeuren. En dan zouden we nog bijna MediaNet vergeten, het smart TV-portaal van Loewe voor on-demanddiensten (video en audio).


Design
Als hoogstaand home-entertainmentsysteem is de Loewe Reference zo ontworpen dat hij op een harmonieuze manier in uw woonomgeving past en u nog jarenlang plezier zal bezorgen. Vanuit welke hoek u het toestel ook bekijkt, het hoogwaardige aluminium frame, het antireflecterende contrastfilterscherm en de perfect vervaardigde oppervlakken en openingen accentueren de hoge kwaliteit. Loewe biedt daarnaast een reeks spectaculaire opsteloplossingen, gaande van een elegante motorisch aangedreven vloersteun tot een hoogwaardige tafelsteun of verschillende reksystemen met voldoende installatieruimte voor een subwoofer of een blu-rayspeler.

Kwaliteit ‘Made in Germany’
Loewe heeft vanaf zijn ontstaan meer dan negentig jaar geleden altijd een inspirerende rol gespeeld in zijn sector, met baanbrekende innovaties die steevast als technologische mijlpalen werden beschouwd. Enkele van die innovaties zijn de ingebouwde schakeling in 1926, ‘s werelds eerste publieke demonstratie van een elektronische tv-uitzending in 1931, de allereerste cassetterecorder in 1950 en de onthulling van Europa’s eerste stereotelevisietoestel in 1981. Loewe stond ook aan de wieg van de smart TV-trend toen de onderneming in 2008 het eerste Connect-model op de markt bracht. En in 2013 maakte de wereld dankzij Loewe kennis met het eerste ingebouwde systeem voor 3D-geluid. Alle producten van Loewe worden in Duitsland ontwikkeld, vanaf de eerste ontwerpschets tot het technologische concept. Het voordeel van deze manier van werken is duidelijk: de korte kanalen staan garant voor hoogstaande producten die aan de bijzonder hoge kwaliteitseisen ‘Made in Germany’ beantwoorden. Hetzelfde geldt voor de Loewe Reference-modellen, die in Duitsland worden gemaakt.


Duurzaamheid Elk product heeft zijn eigen levenscyclus. De producten van Loewe zijn ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan en om zo weinig mogelijk energie te verbruiken. De modulaire technologie, de hoogwaardige materialen, het nauwkeurige vakmanschap en vooral het tijdloze design: stuk voor stuk zorgen ze ervoor dat u het fantastische gevoel krijgt dat u een duurzaam product in huis hebt gehaald dat u nog vele jaren heel wat kijk- en luisterplezier zal bezorgen. Dit is het geheim van echt indrukwekkend ‘smart home entertainment’.

Ook interessant voor u

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker