In de kijker: LOEWE Bild 3.55 OLED | €2.799,- tot eind 2018

Voor designliefhebbers die veel onderweg zijn en flexibel willen zijn. Puristen, die dol zijn op hightech en kwaliteit. Loewe bild 5 is een multitalent. Een regelrechte krachtpatser, perfect verbonden – voor de grootst mogelijke vrijheid. Uw entertainment-hoofdkwartier voor thuis. Doordacht tot in de details. Modern en individueel dankzij talloze materiaal-, kleur- en plaatsingsopties. Made in Germany with love.

De OLED-technologie (Organic Light-Emitting Diode) maakt het mogelijk om perfecte zwartwaarden te bereiken en extreem dunne tv’s te produceren die bovendien nog energie-efficiënter en dus milieuvriendelijker zijn.


De Loewe bild 5 beschikt over een Ultra High Definition paneel, een superresolutie schaalalgoritme en Edge LED-backlights. De extreem vlakke Ultra HD-displays bieden vier keer meer resolutie (3.840 x 2.160 pixels). Het resultaat is kristalheldere details, perfecte contrasten en ongelooflijk levendige kleuren - zelfs voor snelle bewegingen, zoals in sportuitzendingen of actiefilms.

Alles is overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken. Op het homescreen kunt u tv-zenders, opnamen, apps en andere externe bronnen eenvoudig en overzichtelijk opslaan. We hebben het overzicht bij Live TV ook verbeterd. Een tijdsbalk toont u nauwkeurig de voortgang van alle programma's.

Ook interessant voor u

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker