De vintage koelkast van SchneiderDesign, zuinig en efficiënt: kies voor de vintage combikoelkast van Schneider

Goed doordacht: de dynamische koudetechnologie van Schneider zorgt ervoor dat de koelkast de lucht kan roeren voor een uniforme temperatuur en vochtigheid door de hele koelkast: u kunt uw voedsel bewaren waar u maar wilt. Om nog maar te zwijgen van een snellere terugkeer naar de kou na elke deuropening. Handig in gebruik, door de ledverlichting aan het plafond en aan de zijkanten zie je in één oogopslag wat er in je koelkast staat. Een koelkast verbruikt continu energie: geclassificeerd A ++, de koelkast van Schneider werkt voor de planeet en helpt tegelijkertijd de energierekening te verlagen. Geïnspireerd door de jaren 50, geven de mooie rondingen een designaccent aan uw interieur.
 

Continue luchtcirculatie

De gemengde koude zorgt voor een meer gelijkmatige verdeling van de koude en een snellere terugkeer naar temperatuur na het openen van de deur. Dankzij de geïntegreerde ventilator optimaliseert hij de koude geleiding, reguleert hij temperatuur en vochtigheid en minimaliseert hij de vorming van vorst. Uw voedsel blijft langer goed als u het naar wens bewaart.
 

LED verlichting

Energiezuinige LED's zorgen voor een optimale verlichting van de binnenkant van uw apparaat terwijl u uw stroomverbruik onder controle houdt. In tegenstelling tot conventionele lampen bevatten LED-lampen geen vervuilend gas of kwik en zijn ze recyclebaar! Bovendien stralen ze geen warmte uit, waardoor de koeling bij elke opening wordt geoptimaliseerd.

Je vindt het volledige gamma op https://elektrohasselt.be/nl/20-keuken


Ook interessant voor u

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker