Geluid van bioscoopkwaliteit. Gewoon thuis.

Voor een echte bioscoopervaring moet een soundbar wel iets meer doen dan het geluid in verschillende richtingen sturen. De Bose Smart Soundbar 900 met Dolby Atmos® doet veel meer en voegt een extra dosis realiteit toe zoals geen andere soundbar dat kan.

Wat is Dolby Atmos® precies? Het is een technologie waarmee artiesten en filmmakers elke stem, elk instrument en elk ander geluid een eigen plek kunnen geven. Zo ontstaat ongeĆ«venaard ruimtelijk geluid met realistische effecten van boven. Het geluid is overal om je heen, gewoon in je eigen woonkamer, zodat je optimaal geniet van home entertainment.
Bij andere dan Dolby Atmos-content, zoals stereo of 5.1, zorgt de Bose TrueSpace™-technologie voor het verticale effect door signalen te remixen en er hoogte in te brengen. Zo geniet je van hetzelfde meeslepende geluid zonder een plafondspeaker.
Ook al ziet de premium Dolby Atmos®-soundbar er prachtig uit, de technologie is pas echt verbazingwekkend. De negen speakers zijn nauwkeurig gepositioneerd in de behuizing – inclusief twee nieuwe, naar boven gerichte dipooltransducers. Ze werken samen met de PhaseGuide-technologie van Bose, zodat het multi-directionele geluid naar bepaalde plaatsen in de ruimte wordt gestuurd en je het gevoel hebt dat er geluid komt uit plekken waar geen speakers zitten.

Ook interessant voor u

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker