Diensten

Diensten

Smart TV meubelen

VEREENVOUDIG JOUW WOONKAMER.
​​​​​​​

Ervaar een leven met Brick, het eerste TV-meubel met het geluidsysteem in de sokkel. Terwijl u de techniek achter het geluid niet ziet, kunt u wel genieten van een geweldige thuisbioscoop ervaring. Achter de luxe glasfronten is ruimte in overvloed voor randapparatuur.

Bose Lifestyle Center Hasselt zorgt voor een totaaloplossing, van geluid tot projectie, van ingebouwde boxen tot tv-meubel. Steeds op de hoogte van de nieuwste trends en producten kan u rekenen op het professioneel advies inzake de optimale inrichting van uw nieuwe sound & vision system.

Ontdek meer

Bose ADAPTIQ

HET SYSTEEM DIENT ZICH AAN ​​​​​​​TE PASSEN AAN U

Eèn van de meest belangrijke aspecten van uw home entertainement systeem, is de kamer waarin het zich bevindt! Denk eens aan de grootte, de vorm, de meubels en, het belangrijkste, waar u zit en waar de luidsprekers zich bevinden. Dit alles heeft een groot effect op uw geluidskwaliteit.​​​​​​​

Ontdek meer

Events & Verhuur

Wij bieden u hoog kwalitatieve totaaloplossingen voor ieder evenement. Hiervoor beschikken wij over de nodige expertise en natuurlijk onze materialen.

Ontdek meer

TV kasten op maat

Wenst u voldoende ruimte voor de verschillende aangesloten aparaten? Welke apparaten mogen we nog verwachten in de toekomst? Wilt u eveneens een computer inbouwen en aansluiten via HDMi? Wilt u af van die verschrikkelijke kabels achter uw TV?

Ontdek meer

Bose Modular Lifestyle

UW BOSE SPEAKERS IN UW SPOTHOUDERS

Op deze manier kan uw geluidssysteem tijdens het ontwerp op unieke wijze geïntegreerd worden, immers u dient zich niet aan te passen aan het systeem, zo ook niet uw omgeving. Deze ergonomische oplossing zorgt ervoor dat u altijd en overal plaats kan maken voor een constante high-fidelity geluidsweergave.

Ontdek meer

In de kijker

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail