Over ons

Over ons

Een Bose kan u op vele plaatsen kopen. Alvorens u overgaat tot de aanschaf van een perfect geluidssysteem komt u best langs het Bose Lifestyle Center in Hasselt.

Bose Lifestyle Center kan uw systeem ondersteunen

Het Bose Lifestyle Center zorgt voor een perfecte aflevering, installatie en afstelling van uw Bose systeem. Hier heeft u verschillende opties. Afhankelijk van de ruimte wordt bepaald welk systeem voor uw woonruimte het best geschikt is. Vertrekkend van uw tv-ruimte kan u ook kiezen voor een multi-room systeem, en zo het geluid perfect synchroon laat klinken in uw keuken, badkamer, slaapkamer, op uw terras,... 

Dit kan allemaal draadloos en deze systemen worden bediend via één enkele afstandsbediening, en via een app op uw smartphone of tablet. Alles kan gestreamd worden, Spotify, Deezer, iTunes en radio, ook uw muziek die op uw nas-schijf staat. U kan in elke kamer op dezelfde muziek afstemmen, of bijvoorbeeld in de keuken de radio laten spelen en tegelijkertijd in de woonkamer uw favoriete Spotify nummers beluisteren. U zal snel ontdekken dat het bijna onmogelijke mogelijk wordt.

Voor de plaatsing van het Bose Lifestyle systeem kan u kiezen voor een simpele plaatsing en aansluiting van alle kabels zoals het bij anderen meestal gebeurt. Net hierin verschilt, het Bose Lifestyle Center.

Wij beginnen waar anderen stoppen. Wij leveren, plaatsen, voorzien uw systeem van een perfect afgewerkte en op maat gemaakte home-cinema kast, in kleur naar wens, zodat alle kabels nauwkeurig en van de vloer weggewerkt zijn. Wij verzorgen onze plaatsing van A tot Z. 

Alles wat nodig is voor een volledig afgewerkt geheel, verzorgen wij in eigen regie. Van elektriciteitswerken tot verfwerken. De keuze is aan U. Om een goede inschatting te maken van welke oplossing het best geschikt is voor uw situatie komen graag tot bij u. Tijdens dit bezoek luisteren wij naar uw eisen en wensen zodat wij u hierop een juiste antwoord en oplossing kunnen geven. Dit gebeurt ook vaak als men nog in de bouwfase van het huis is. Ondanks dat veel "draadloos" kan aangestuurd worden, is het soms goed dat we enkele voorzieningen mee kunnen laten opnemen in de elektriciteitswerken.

Kom vrijblijvend bij ons langs en overtuig uzelf van onze sterke punten; de kwaliteit en degelijkheid van onze systemen, jarenlange ervaring, alles in eigen regie, uitstekende service 7/7 van 10 tot 22u. 

Wij maken van tv kijken een ware cinema-beleving, en zorgen dat u kan genieten van uw favoriete muziek met een rijk, vol en levensecht geluid.

Na jarenlange ervaring in de audiosector, hebben wij een keuze gemaakt uit de beste merken die wij zowel op professioneel als op vrijetijdsvlak aanbevelen

Natuurlijk gaat deze kennis gepaard met een optimale service vanaf het eerste gesprek. De service-na-verkoop ligt gewoon in het verlengde.

Eric Pieters

Geweldige technische ondersteuning! Ongelofelijk klinken deze Bose Lifestyle Systems. Als je het 650-systeem nog niet hebt gehoord, moet je zeker langskomen om naar dit geweldige geluid te luisteren! 

Ivan Jans

Fijne gast! Absolute kenner van perfect geluid. Ik zou nooit voor een paar euro minder zo'n materiaal gaan kopen. Je moet toch kunnen rekenen op een vakman die dat bij u thuis komt installeren zoals het hoort en die ik wanneer dan ook kan bereiken indien er wat scheelt.